A lány szürke sállal 2010.05.13. 21:00

BKF

Persze, mivel is kezdhetném mással, mint 'imádott' alma materemmel, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolával, ami sikeresen bekajálta a Heller Farkas Nemtudommilyeniskolát, így most még nagyobb, és még kevésbé használható bármire is... eredetileg újságíró iskolának indította Javorniczky tanár úr, de mára úgy elkorcsosodott egy üzleti-marketinges undormányra, hogy lassan az újságírás teljesen háttérbe szorul. Persze dolgozunk ezerrel, hogy ne így legyen, de sajnos az iskolai lap, a 'Komm sem egy Yale Daily News, valahogy színvonalon alul van (legalábbis nekem, nem tudom, hogy országos szinten hogy áll, de ha jól, akkor ez elég nagy szégyen a magyar egyetemi újságírásra nézve).

BKF mással sem áll valami fényesen... a számítógépek (ahhoz képest, hogy az online újságírás már kezdi átvenni a hatalmat a nyomtatottól) nem épp modernek, a hallgatói élet valahol a béka feneke alatt van, a kaja rossz, a fősulis bulik laposak, a gólyatáborok méglaposabbak.

Persze itt is megtalálhatja az ember a maga számítását. Én másfél évig kerestem az enyémet. Aztán felvettek nyomtatott sajtó szakirányra, és úgy érzem, végre megtaláltam a helyet, ahol lennem kell. Közhelyesen hangzik, de így van, amíg másfél évig folyamatosan azon járt az agyam, hogy mit csinálok rosszul, miért nem vagyok boldog, miért azon gondolkodom mindig, hogy mennyire magányos és saját akaratomból kirekesztett vagyok, addig itt van most ez a kis nyomtatott sajtós csoport, akiknek a felét így is utálom, de a másik fele tündérvirág, és hála nekik, kezdek megismerkedni az iskola barátságosabb felével is. Kezdem elhinni, hogy az emberek nem ellenem vannak, hogy az Astoria szép, még akkor is, ha zuhog az eső, hogy a BKF-es büfé nem rossz, csak egzotikus, és hogy a sulis bulikban is ugyanúgy jól érezheti magát az ember, csak meg kell találnia a saját társaságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://thegirlwiththegreyscarf.blog.hu/api/trackback/id/tr712001179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása